FAQ

Vragen over bestellingen

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden? – Ik verzend zo’n 2 a 3 keer per week. Meestal op maandag en donderdag en als het nodig is nog een andere dag. Het duurt dus een paar dagen voor je bestelling wordt verzonden.
Hoe lang duur het voor mijn bestelling aankomt? – Ik verzend met verschillende vervoerders, binnen Nederland is je pakket er doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen nadat je een mailtje ontvangt van verzending (met track en trace). Pakketjes buiten Nederland doen er doorgaans wat langer over (variĆ«rend van een aantal dagen tot iets meer dan een week), je kunt altijd contact met mij opnemen als je denkt dat je pakket ergens blijft hangen!
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, kun je me helpen? – Natuurlijk! Stuur gerust een berichtje via het contact formulier (komt direct in mijn inbox) of reply op jouw bestellingsmailtjes. Let op: bevind je je buiten Nederland dan kan het enkele weken duren voor je je pakketje ontvangt, lief als je geduld hebt!
Er ontbreken items in mijn bestelling, wat moet ik doen? – O nee! Zo heel af en toe kan het gebeuren dat ik een foutje maak bij het inpakken. Mail me even (via reply op je bestellingsmailtjes of via het contactformulier) en ik los het meteen voor je op!
Ik heb een berichtje of mailtje gestuurd maar heb nog geen antwoord – Ik beantwoord doorgaans mijn mailtjes twee keer per week. Ik ben niet super snel, maar kom er dus altijd binnen 3-4 dagen op terug šŸ˜€
Naar welke landen verzend je en wat kost dat? – Momenteel verzend ik naar de volgende landen:

LAND – verzendtarief ā‚¬ – gratis verzenden boven ā‚¬
Nederland – 4,95 – 60
BelgiĆ« – 8,95 – 80
Duitsland – 8,95 – 80
Frankrijk – 14,95 – 90
UK – 18,95 – 100
Ierland – 18,95 – 100
ItaliĆ« – 15,95 – 90
Spanje – 18,95 – 120
Denemarken – 14,95 – 100
Finland – 18,95 – 150
Oostenrijk – 13,95 – 90
TsjechiĆ« 14,95 – 120
Zweden – 17,95 – 100
Letland – 14,95 – 120
Luxemburg – 11,95 – 90
Noorwegen – 19,95 – 120
VS / US – 24,95 – 200
Canada – 24,95 – 200
Zwitserland – 19,95 – 150
Ophalen in Gorssel – GRATIS

Staat je bestemming er niet bij, neem gerust contact met mij op via het contactformulier.
Een artikel is niet op voorraad, komt het nog terug? – Dit verschilt per artikel. Het handigste is om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden. Klik hier
Heb je een tracking link voor me? – Ja! deze krijg je automatisch van mijn verzendplatform Sendcloud. Houd je emailbox in de gaten!
Ik wil maar een paar kaarten, de verzendkosten zijn te hoog! – Helaas kan ik je niet helpen met lagere verzendkosten. Verzenden is ontzettend duur, ik reken niet eens de werkelijke kosten door aan klanten (gemiddeld). Maar je bent altijd welkom om je bestelling af te halen op afspraak!

Vragen over samenwerkingen of werk in opdracht

Werk je in opdracht? – zelden! Maar soms vind ik het leuk om samen te werken als de opdracht bij mij past. Stuur me gerust een berichtje via het contact formulier. LET OP: in opdracht werken voor particulieren (denk aan geboortekaartjes, trouwkaarten, portretten etc) doe ik op dit moment niet.
Ik heb een prentenboek geschreven, kun jij dat illustreren? – Ben je een uitgever? Neem dan contact op via het contactformulier. Ben je een particulier, dan neem ik momenteel geen werk aan. LET OP: voor boekomslagen of boeken voor volwassenen / oudere kinderen heb ik meer ruimte beschikbaar: stuur me een berichtje via het contactformulier!
Ik heb een tof project, wil je samenwerken? – Wie weet! Als ik het ook leuk vind, kunnen we misschien wel iets fantastisch neerzetten. Stuur gerust een berichtje via het contact formulier.

Vragen over retail of wholesale

Kan ik jouw producten wholesale inkopen voor mijn winkel? – Jazeker! Super leuk! Je kun je hier registreren als je een winkel in Nederland (en BelgiĆ« / Duitsland) hebt. Bestel je vanuit het buitenland, dan kun je via deze link bestellen op het platform FAIRE.
Hoe werkt het verkopen van jouw producten als retailer? – Niet alle producten in de webshop zijn beschikbaar voor retail (maar wel heel veel!), je bent vrij om mijn productafbeeldingen te gebruiken (je kunt ze gewoon opslaan vanaf mijn website), met als doel verkoop. Het is fijn als je de verkoopprijs ongeveer gelijk houdt met mijn eigen prijzen. Voor sommige producten geldt een vaste boekenrprijs, hierbij ben je wettelijk verplicht deze prijs te hanteren.
Kan iedereen retailer worden? – Nee! Ik kijk altijd of ik een winkel vind passen bij mijn werk. Maar meestal zijn de retailers die interesse tonen gewoon hele leuke mensen en dus ook winkels, dus voel je vrij te registreren!

Vragen over jouw werk

Hoe maak je jouw illustraties? – Alle illustraties worden gemaakt met aquarelverf, gouache, markers, potloden, krijt en een combinatie daarvan. Ik ben een mixed media illustrator met een groot gebruik van aquarel. Na het schetsen en schilderen scan ik mijn illustratie in, corrigeer ik foutjes en kleuren en hopla! Klaar voor de drukker!
Welke materialen gebruik je? – Ik zal hier zo snel mogelijk een lijstje met mijn favorieten plaatsen, kijk anders ondertussen op instagram in mijn highlight FAQ.
Waar haal je je inspiratie vandaan? – Uit mezelf! Ik ben begonnen met illustreren als therapie voor mijn PTSS. Ik wilde een warme, veilige wereld creĆ«ren. Natuurlijk ben ik daarbij onwijs geĆÆnspireerd door de natuur (met name dieren), landschappen, alles wat cosy is en inspirerende kunst.