FAQ

Alle illustraties worden gemaakt met aquarelverf, gouache, markers, potloden, krijt en een combinatie daarvan. Ik ben een mixed media illustrator met een groot gebruik van aquarel. Na het schetsen en schilderen scan ik mijn illustratie in, corrigeer ik foutjes en kleuren en hopla! Klaar voor de drukker!

Uit mezelf! Ik ben begonnen met illustreren als therapie voor mijn PTSS. Ik wilde een warme, veilige wereld creëren. Natuurlijk ben ik daarbij onwijs geïnspireerd door de natuur (met name dieren), landschappen, alles wat cosy is en inspirerende kunst.

De bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden.  verzonden.

Ik verzend met verschillende vervoerders, binnen Nederland is je pakket er doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen nadat je een mailtje ontvangt van verzending (met track en trace). Pakketjes buiten Nederland doen er doorgaans wat langer over (variërend van een aantal dagen tot iets meer dan een week), je kunt altijd contact met mij opnemen als je denkt dat je pakket ergens blijft hangen!

Ja! deze krijg je automatisch vanPostNL. Houd je emailbox in de gaten!

Dit verschilt per artikel. Het handigste is om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden. Klik hier

Helaas kan dat (nog) niet. Ik werk met een extern magazijn en deze professionals pakken geen cadeautjes in en/of schrijven geen kaartjes bij je bestelling. Het lijkt me wel leuk om dit in de toekomst te ontwikkelen, maar dat vraagt nog even geduld!

Helaas kan ik je niet helpen met lagere verzendkosten. Verzenden is ontzettend duur, ik reken niet eens de werkelijke kosten door aan klanten (gemiddeld).

Pakketjes worden ingepakt in het magazijn, ik betaal per pakket. Daarnaast zijn er verpakkingskosten én verzendkosten (die ik dus niet helemaal doorbereken aan klanten, cadeautje van mij!) waardoor het mij geld zou kosten om bestellingen minder dan €15 te verwerken. Bedankt voor je begrip!

zelden! Maar soms vind ik het leuk om samen te werken als de opdracht bij mij past. Stuur me gerust een berichtje via het contact formulier. LET OP: in opdracht werken voor particulieren (denk aan geboortekaartjes, trouwkaarten, portretten etc) doe ik op dit moment niet.

Natuurlijk! Stuur gerust een berichtje via het contact formulier (komt direct in mijn inbox) of reply op jouw bestellingsmailtjes. Let op: bevind je je buiten Nederland dan kan het enkele weken duren voor je je pakketje ontvangt, lief als je geduld hebt!

 O nee! Zo heel af en toe kan het gebeuren dat er een foutje wordt gemaakt bij het inpakken. Mail me even (via reply op je bestellingsmailtjes of via het contactformulier) en ik los het voor je op!

Ik beantwoord doorgaans mijn mailtjes twee keer per week. Ik ben niet super snel, maar kom er dus altijd binnen 3-4 dagen op terug

Momenteel verzend ik naar de volgende landen:

LAND – verzendtarief € – gratis verzenden boven €
Nederland – 4,95 – 60
België – 8,95 – 80
Duitsland – 8,95 – 80
Frankrijk – 14,95 – 90
UK – 18,95 – 100
Ierland – 18,95 – 100
Italië – 15,95 – 90
Spanje – 18,95 – 120
Denemarken – 14,95 – 100
Finland – 18,95 – 150
Oostenrijk – 13,95 – 90
Tsjechië 14,95 – 120
Zweden – 17,95 – 100
Letland – 14,95 – 120
Luxemburg – 11,95 – 90
Noorwegen – 19,95 – 120
VS / US – 24,95 – 200
Canada – 24,95 – 200
Zwitserland – 19,95 – 150
Slowakije – 17,95 – 100
Portugal – 17,95 – 120
Slovenië – 19,95 – 150
Polen – 15,95 – 100

Staat je bestemming er niet bij, neem gerust contact met mij op via het contactformulier.

Ben je een uitgever? Neem dan contact op via het contactformulier. Ben je een particulier, dan neem ik momenteel geen werk aan. LET OP: voor boekomslagen of boeken voor volwassenen / oudere kinderen heb ik meer ruimte beschikbaar: stuur me een berichtje via het contactformulier!

Wie weet! Als ik het ook leuk vind, kunnen we misschien wel iets fantastisch neerzetten. Stuur gerust een berichtje via het contact formulier.

Jazeker! Super leuk! Je kun je hier registreren. 

Niet alle producten in de webshop zijn beschikbaar voor retail (maar wel heel veel!), je bent vrij om mijn productafbeeldingen te gebruiken (je kunt ze gewoon opslaan vanaf mijn website), met als doel verkoop. Voor meer informatie kun je hier verder lezen. 

Nee! Ik kijk altijd of ik een winkel vind passen bij mijn werk. Maar meestal zijn de retailers die interesse tonen gewoon hele leuke mensen en dus ook winkels, dus voel je vrij te registreren!

nl_NLNL