Celebrate the seasons PLANNER

22,95 incl. btw / vat

Plannen kan ook ontspannen, cosy en ‘zacht’, dat was de insteek toen plannerexpert (en psycholoog) Renske Zuurveen en ik deze planner gingen ontwikkelen. Naast prachtige vormgeving, heerlijke illustraties en natuurlijk de nodige dosis cosiness moest de planner vooral ook een zachte, ‘seizoensbewuste’ levensstijl brengen. Je raadt het al, dat is gelukt! De kracht van beeld en plannen is gecombineerd in deze ‘celebrate the seasons planner’!

De planner neemt je mee door de seizoenen zonder je focus te verliezen. Elke dag is er ruimte voor self care, cosy momentjes worden bijgehouden en in plaats van lange to do lijsten werken we met focus taken. Samen met de warme illustraties zorgt dit voor zachtheid in je dagelijks leven.

Wat je wil weten:

-De planner is ongedateerd, je vult zelf de data in, dus je kunt op ieder moment beginnen

-De planner is ingedeeld met het ritme van de seizoenen, je kunt beginnen in het huidige seizoen.

-De planner is voor 1 jaar, heeft een duidelijke ‘uitleg’ pagina (in zowel Engels als Nederlands), kom je er niet helemaal uit, dan mag je Renske altijd benaderen, of kun je haar inschakelen voor hulp met haar programma!

-Er is een maandoverzicht, en een maandevaluatie waarin je kijkt naar focus taken, cosy living, self care en gedachten en gevoelens.

-De planner is 22,5 x 17,5 cm

-Tot slot (ik vind het zelf altijd erg fijn) vind je achterin nog wat lijntjes papier, zodat je ook wat aantekeningen kunt maken.

Het is een super luxe uitvoering, lekker dik papier. Een prachtige harde, geïllustreerde kaft, voorzien van ‘krasvast’ coating zodat het super lang mooi blijft. En wat natuurlijk niet mag ontbreken: twee leeslintjes!

Natuurlijk wit (offwhite) papier. Het papier is 120grs. Geproduceerd in Nederland, volledig CO2 neutraal!

 

Op voorraad

nl_NLNL