Messages from the woods

 

Precies op het juiste moment die ene inspirerende boodschap krijgen, dat is waar ‘messages from the woods‘ voor staat.

De dieren uit het bos hebben je iets te vertellen, iets waarmee jij verder komt in je leven. De dierenkaarten kunnen je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, of gewoon een boodschap mee geven voor de dag die voor je ligt.

 

Messages from the woods bestaat uit 50 kaarten, een prachtig boekje met alle boodschappen gedrukt op ECO-papier én een mooie bewaardoos.

Geïllustreerd en geschreven met passie. Een prachtige set inspiratiekaarten voor elk moment.

 

Vorige slide
Volgende slide

het verhaal

Niets fijner dan een moment voor jezelf. Ik vind het heerlijk om op mijn gemak te mijmeren, een beetje lezen, én een kaartje te trekken uit een inspirerend card deck!

Ik voel me vaak gesteund door de boodschap, ik denk even na hoe het toepasbaar is op mijn dag of mijn struggles. Een glimlach siert mijn gezicht als ik dingen lees die herkenbaar zijn. Als ‘down to earth’ illustrator vind het fantastisch om te merken dat het vaak klopt en precies op het juiste moment komt!

Naast mijn passie voor illustreren ben ik dol op natuur. Als je mij niet met een kwast in mijn handen vindt of onder een dekentje, kun je me zeker vinden in het bos!

Mijn vrienden en familie noemen me ook wel eens gekscherend ‘amateur bioloog’ omdat ik altijd wel dingen weet te vertellen over dieren. Geen wonder dus dat ik ‘messages from the woods‘ dolgraag wilde maken!

Mijn passie voor illustreren, natuur, cosiness én zelfzorg komen samen in dit fantastische project!

Het was een reis van ruim 9 maanden, vele uren onderzoek, heerlijke uren schilderen en ontwerpen.

Zo, nu weet je meer, tijd om je eigen ‘messages from the woods’ te bestellen!

nl_NLNL