Dankjewel! Thank you!

Kruip lekker onder je dekentje, ‘cosy up’ en ondertussen ga ik met mijn fantastische inpakteam voor je aan de slag!

Leuke tip voor het wachten, lees eens een blog!

  • De beer in de kamer
    9,5 jaar geleden werd ik ziek. Na een paar jaar gedoe en uitzoekerij werd duidelijk wat er aan de hand was én… dat ik ermee moet leren leven. Het voelde alsof er een enorme beer midden in de kamer stond waar ik niet omheen kon. Een beer die ik haatte maar waar ik (of ik … Lees meer
  • Het is te veel, tijd om te cocoonen!
    Het is veel, het is druk, het is té veel. Verbouwen is 1 ding, maar daarnaast een (hard) groeiend bedrijf leiden is samen wel erg veel. Helemaal te bedenken dat ik niet ‘volledig inzetbaar’ ben, kwetsbaar op mentaal gebied en ik moet veel rekening moet houden met mijn gezondheid.
  • Het verhaal van….
    Het leek me leuk om eens wat meer te delen over mijn ideeën bij mijn illustraties. Ik ben daar altijd heel terughoudend in omdat ik vooral wil dat je zélf voelt wat een illustratie bij jou oproept en voor jou kan doen. Wil je dat blijven doen, lees vooral niet verder. Ben je benieuwd naar … Lees meer

Of volg me op Instagram!