Dankjewel! Thank you!

Kruip lekker onder je dekentje, ‘cosy up’ en ondertussen ga ik met mijn fantastische inpakteam voor je aan de slag!

Leuke tip voor het wachten, lees eens een blog!

  • Ik heb illustraties verbrand….
    En dat heb ik nog nooit gedaan. Maar ik moest iets doen om het af te sluiten. Om het een plekje te geven. Wat precies? Dat leg ik je uit in deze blog.
  • Loslaten (is moeilijk)
    Oei, ken je dat? Je maakt je druk om dingen die je beter los kunt laten. Een verbouwing die niet opschiet, een riool dat overstroomt, de was die de mand uitpuilt, de to-do lijstjes die in je hoofd rondspoken of deadlines die constant in je achterhoofd rondzingen. Ik voel me niet fijn als ik het […]
  • De verandering
    Er is iets anders, ik merk het zelf ook. Er is iets anders in mijn kunst, mijn werk, mijn bedrijf. Heb jij het gemerkt? Ik denk dat het komt doordat ikzelf verander, ik sta steviger in de wereld, heb mijn PTSS (voor zover het gaat) prima onder controle, overvraag mezelf niet meer zo vaak en […]

Of volg me op Instagram!