Geplaatst op Geef een reactie

Afscheid nemen

Soms is het nodig om afscheid te nemen. Afscheid nemen om weer te kunnen groeien. Ik zit in zo’n fase op dit moment. Sinds ik mijn ‘pakketjes-inpakwerk’ heb uitbesteed ontstaat er ruimte voor groei. Creatieve groei. En ik vind het heerlijk! Maar op één of andere manier hoort daar ook afscheid nemen bij. Vooral van…

Verder lezen Afscheid nemen
Geplaatst op 12 Reacties

En toen ging het niet meer…

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik naast dat ik illustrator ben, ook chronisch ziek ben. Ik ben erg beperkt in energie en kan dan ook maar ongeveer 3 uurtjes per dag ‘werken’. Waar ik drie jaar geleden begon met mijn etsy winkeltje en blij was met 10 bestellingen per week, is dat de afgelopen jaren enorm gegroeid. Superleuk en ik zou niet anders willen, maar het was wel tijd voor aanpassingen. Om eerlijk te zijn, het ging niet meer…

Verder lezen En toen ging het niet meer…
Geplaatst op 4 Reacties

Vreemde tijden en cosiness

Wellicht heb je het al ergens gelezen, in de nieuwsbrief of op Instagram, we hebben een nieuw huis! Super leuk natuurlijk, maar ook intens. Helemaal omdat het in een ander deel van het land is, alles is nieuw. Vreemde tijden dus, dat vraagt om self care met… cosiness natuurlijk! In deze blog lees je alles over de gekkigheid van dit moment én wat cosiness daarin voor mij betekent.

Verder lezen Vreemde tijden en cosiness
Geplaatst op Geef een reactie

Achter de schermen: een carddeck maken!

Het was een droom van mij, die ik al jarenlang koesterde. Het maken van een eigen Card deck! Ik gebruik ze graag, card decks. Gewoon ter inspiratie, heerlijk! Maar alle decks die ik kon vinden vond ik ‘nét niet’ mijn ding. Het was of te zweverig, te abstract, te algemeen of juist te specifiek en engelen heb ik al helemaal niets mee… dus wilde ik er zelf één maken die helemaal perfect zou zijn! In deze blog neem ik je mee in het proces van maken, want: hoe doe je dat?!

Verder lezen Achter de schermen: een carddeck maken!
Geplaatst op Geef een reactie

Je leven ontwerpen

Ja, je leest het goed! Je leven ontwerpen, daar ga ik het met je over hebben vandaag. Sinds ik chronisch ziek ben heb ik mijn leven rigoureus moeten veranderen. Lastig? Ja. Zou ik het anders willen? Nee!

Om mij heen zie ik het zo vaak gebeuren, vrienden, de mensen die ik coach of door de vragen die ik krijg via social media. Het niet goed inrichten van jouw leven op jouw behoeften. In deze blog 5 tips om je leven beter aan te laten sluiten.

Verder lezen Je leven ontwerpen