Algemene voorwaarden / Levering- retour beleid

Bedrijfsgegevens:

Illustrator under a blankie, Esther Bennink. KvK 80271480.

Parallelweg 10, 7213VT, Gorssel (NL)

BTW: NL003416430B39

email: benninkesther@gmail.com

Werkwijze retourzendingen:

Retourzendingen uit Europa (EU) zijn mogelijk, de verzendkosten zijn voor de rekening van de klant. Producten mogen retour gestuurd worden binnen 14 dagen na ontvangen product, indien onbeschadigd/ongebruikt. De klant ontvangt zijn geld terug indien voldaan aan deze voorwaarden. LET OP: retourmeldingen worden alleen in behandeling genomen mits ze vooraf aangemeld worden per email (binnen 14 dagen).

Retouren van klanten buiten de EU zijn niet mogelijk. Je kunt contact opnemen met mij om te kijken of ik je op een andere manier kan helpen.

Er geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Buiten deze bedenktijd zijn retouren niet meer mogelijk.

Het juiste adres: de klant is verantwoordelijk voor het opgeven van het complete en correcte adres. Kan het pakket niet bezorgd worden en moet het opnieuw verzonden worden door een foutief opgegeven adres / gegevens kunnen extra kosten voor de klant (verzendkosten) in rekening gebracht worden.

Door het akkoord gaan met de vraag of je mij zou willen helpen met een beoordeling ga je akkoord met het ontvangen van een email van CusRev (een onafhankelijke review partij).

Auteursrecht / Copyright

Het auteursrecht blijft bij Esther Bennink, er mag niet zonder toestemming gebruikt gemaakt worden van de illustraties voor commerciële doeleinden, in geen enkele vorm. Reproductie is niet toegestaan.

The copyright stays with Esther Bennink, it is not allowed to use the illustrations or art work for commercial use.

Wholesale/Resellers

Wholesale klanten of resellers mogen gratis gebruik maken van de productieafdelingen op de website (estherbennink.nl). Op geen enkele wijze mogen de aangekochte producten zelf gereproduceerd worden door de retailer/wholesaler. Het copyright van alle illustraties blijft altijd bij Esther Bennink. De producten mogen (zonder sale) niet goedkoper verkocht worden dan de aanbevolen prijs in de webshop van Esther Bennink.

Wholesale klanten of resellers (inkoop tegen gereduceerd tarief) hebben de volgende, op de reeds geldende algemene voorwaarden, toegevoegde regels.

-Retourrecht is uitgesloten van wholesale en reseller klanten. Retouren en refunden is daarom niet mogelijk. Producten mogen altijd retour, maar een terugbetaling is niet mogelijk.

-De wholesaler/reseller gaat akkoord met de informatie in deze link: INFORMATIE RESELLERS

-Resellers met een verzendadres buiten Europa krijgen na verzending een rekening voor de gemaakte verzendkosten. Hierbij geldt het volgende voor orders > 1kg:

US/CAN: 8,50 / extra kg

Other countries: on request.

Het is ook mogelijk om vooraf contact op te nemen via het contact formulier of email en een inschatting van de verzendkosten te vragen.